Atgüden Şehit Kemal DEMİR İlkokulu

WEB https://atgudenio.meb.k12.tr
Adres : Atgüden Mahallesi, Bozova/ŞANLIURFA
VİZYON : Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde başarının lideri bir öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkelerini esas alarak Eğitim ve Öğretim hizmeti veren kurumumuzda - Öğrenci merkezli Eğitim ve Öğretim yöntem ve teknikleri etkin kullanarak geliştirmek, - Eğitim teknolojisindeki yenilikleri kuruma taşımak, - Kurumlar arası bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşımına yönelik işbirliği ve koordinasyonu sağlamaktır
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 07:00 16:30
Yabancı Dil :
Isınma : Soba ile ısıtılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : KENDİ ARACINIZ,KÖY POSTALARI,OKUL SERVİSLERİ DAHİL OLMAK ÜZERE OKULUMUZUN YOLU DİĞER KÖYLERE VE SURUCA DOĞRU GİTTİĞİNDEN ULAŞIM SIKINTISI YAŞANMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : BOZOVA İLÇESİNİN 10 KM BATISINDA YER ALAN 700 NÜFUSLU BİR MEZRA OLMAKLA BERABER BİR KÖY KADAR BÜYÜMÜŞ VE GELİŞMEYE AÇIK BİR YERLEŞİM YERİ HALİNE GELMİŞTİR.KÖY HALKI GEÇİMİNİ KÜÇÜK BAŞ HAYVAN , SULU ARAZİLERİN EKİMİ VE FISTIK İLE SÜRDÜRMEKTEDİR.NÜFUSUN ÇOK AZ KISMI MEVSİMLİK İŞÇİ OLARAK GÖÇ ETMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 50 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 10 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :